featured

ŞEHİR TİYATROLARI YENİ OYUNUNUN PROVALARINA BAŞLADI

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni oyununun hazırlıklarına başladı. İngiliz kadın tiyatro yazarı Morgan Lloyd Malcolm’un kaleme aldığı “Yaban Arısı” adlı oyun Mart ayında seyirci ile buluşacak.

 

2022 – 2023 Tiyatro sezonunu üç yeni oyunla başlatarak seyirci ile buluşturan Şehir Tiyatroları yeni yıla girilmesiyle birlikte yeni projeleriyle çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz oyun yazarı ve senarist Morgan Lloyd Malcolm’un “Yaban Arısı” adlı oyunu, yıllar sonra bir araya gelen çocukluk arkadaşı iki kadının, yaşamlarının değişen ve değişmeyen yönleri ile yüzleşmelerinin ilgi çekici ve sıra dışı hikâyesini anlatıyor.

Başak Gümülcinelioğlu’nun Türkçemize kazandırdığı oyunun yönetmenliğini Eskişehir Şehir Tiyatroları sanatçısı Savran Perk üstleniyor. Savran Perk aynı zamanda oyuncu olarak da görev aldığı iki kişilik oyunda Şehir Tiyatrolarının değerli oyuncusu Ezgi Coşkun ile sahneyi paylaşacak.

Provaları aralıksız sürdürülen oyunun kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını ise Mustafa Kala üstleniyor. “Yaban Arısı” Mart ayında izleyici ile buluşacak ve sezon boyunca Şehir Tiyatroları bünyesinde sahnelenmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞEHİR TİYATROLARI YENİ OYUNUNUN PROVALARINA BAŞLADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin