featured

RUS DİLİ VE EDEBİYATI OLİMPİYATLARI 6. KEZ DÜZENLENDİ

service

13 ve 14 Mayıs’ta Manavgatta Ünlü Rus Yazarlar Korney Çukovskiy ve İvan Gonçarov adına düzenlenen Rus Dili Olimpiyatı 6 kez düzenlendi . Türk – Rus kültürel, insani ilişkilerin geliştirilmesi ve her iki ülkenin de dillerinin karşılıklı olarak tanınması amacıyla, merkezi Ankara’da bulunan Rus Dili Eğitmenler Derneği tarafından organize ediliyor.
Organizatör:Rus dili oğretmenler ve tercümanlar derneği, Rusya Federasyonu Büyükelçiliği, Rus Evi Ankara, Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi.
Eskişehir koordinatörü: ERUDİL Eskişehir Rus Dili Derneği.
Finalde Eskişehir’den kendi yaş grubunda kazananlar: Şiir kategorisinde – 1. Milana TAŞPINAR (8 yaş), 1.Güney KURTARAN (10 yaş); Resim kategorisinde – 3. Derya MERAL (15 yaş) ve yetişkin Rus Dili öğrenen öğrencileri: seviye A1 3.sü Senanur UYSAL, seviye A2 1.si Gamze Nur NALBANT, seviye B1 3.sü Altan Deniz DADAYLI ve Rusça dil bilgisi yüksek seviyede bilen Abdullah MUSTAFALI olanlar sertifika madalya ve ödülleri aldılar. Eskişehir Rus Dili Derneği Başkanı Elena ŞEVELEVA DURNA tüm yarışmacıları tebrik eder ve teşekkürlerini sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RUS DİLİ VE EDEBİYATI OLİMPİYATLARI 6. KEZ DÜZENLENDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin