featured

ÖĞRETMENLER “BAŞVURU BEKLEMEDE” OYUNUNDA BULUŞTU

service

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Eskişehirli eğitimcileri tiyatro ile buluşturdu. Şehir Tiyatrolarının “Başvuru Beklemede” adlı oyununda bir araya gelen öğretmenler oyunu büyük bir beğeni ile izlediler.

Geçtiğimiz hafta sonu Şehir Tiyatrolarının davetlisi olarak Eskişehir EĞİT-DER, EĞİTİM-SEN ve Emekli Öğretmenler Derneği bünyesindeki öğretmenler “Başvuru Beklemede” adlı oyunu izlediler. Eskişehirli tiyatro severlerin doldurduğu Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro salonunda sergilenen oyunu büyük bir beğeni ile izleyerek ayakta alkışlayan eğitimciler, Öğretmenler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutlamanın mutluluğunu paylaştılar.

Amerikalı oyun yazarları Greg Edwards ve Andy Sandberg’in kaleme aldığı, Emel Aslan’ın Türkçemize kazandırdığı “Başvuru Beklemede” adlı tek kişilik komedi oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatroları sanatçısı Çiğdem Altuğ üstleniyor. Sıra dışı bir anlatım ve görselliğe sahip olan oyun, yetişkinler ve çocuklar arasındaki iletişimi, Ebeveyn olma halini ve eğitim sistemini sorguluyor.

Şehir Tiyatroları sanatçısı Özlem Akdoğan’ın rol aldığı tek kişilik oyunun sonrasında biraraya gelen öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdiler ve bu tür etkinlikler aracılığı ile kendilerini tiyatroyla buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve Şehir Tiyatroları ailesine de teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRETMENLER “BAŞVURU BEKLEMEDE” OYUNUNDA BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin