featured

KLASİK MÜZİKTE SEZONA MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, yeni sezona Elçim Özdemir’i konuk solist olarak ağırladığı konserle muhteşem bir başlangıç yaptı.

Eskişehirlileri klasik müzikle tanıştıran, genç yeteneklerin keşfinde ve istihdamında ülkemizin önemli kaynaklarından biri olan Senfoni Orkestrası, kuruluşunun 20’nci yılında sanatseverlere birbirinden özel konserler düzenleyecek.

2022-2023 sezonunu Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılına özel “Eskişehir’in Kurtuluşu Özel Konseri” ile açan Senfoni Orkestrası konserlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda (Opera) düzenlenen ve Hasan Niyazi Tura’nın orkestra şefliğini yaptığı konserde Senfoni Orkestrası, konuk solist olarak viyola Elçim Özdemir’i sahnede ağırladı.

Biletleri satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gösteren sanatseverler, dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin seslendirildiği konser sonunda Senfoni Orkestrası’nı ve solist Elçim Özdemir’i ayakta alkışladı.

Her hafta birbirinden özel konserlerle sanatseverlerin büyük ilgisini çeken Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası,  klasik müzikle sanatseverleri buluşturmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KLASİK MÜZİKTE SEZONA MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin