featured

İLÇELERDE SİNEMA GECELERİ BAŞLIYOR

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde geleneksel hale getirdiği ve büyük ilgi gören “Açık Hava Sinema Geceleri”, 12 ilçe merkezinde 25 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Kültür ve sanat etkinliklerini ilçelere yayarak sosyal hayata destek olmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği ve gelenekselleşen “Açık Hava Sinema Geceleri” ile 12 ilçede film gösterimleri gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz yıllarda “İftarlık Gazoz”,Aile Arasında“, “Bizim İçin Şampiyon” gibi çok sayıda filmi ilçelerdeki izleyiciyle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın, oyunculuklarını Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Lale Başar, Hakan Yılmaz ve Müfit Kayacan’ın yaptığı “Aykut Enişte 2” adlı filmini ilçe meydanlarında vatandaşlarla buluşturacak.

Düzenlenen açık hava sinema geceleri ile sinema salonlarının bulunmadığı kırsal 12 ilçede, 25 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gösterimler yapılacak.

Nostaljik açık hava sineması keyfinin yaşandığı gösterimler, ilçe halkına açık şekilde gerçekleştirilirken izleyicilere ücretsiz gazoz ve mısır ikramı da sunulacak.

Açık Hava Sinema Geceleri” etkinliğinde ilçeler ve gösterimlerin yapılacağı tarihler ise şu şekilde oluştu: “25 Temmuz Günyüzü-Kaymakamlık karşısı, 26 Temmuz Mihalıççık-Atatürk Parkı, 27 Temmuz Alpu-Cumhuriyet Meydanı, 28 Temmuz İnönü-Cumhuriyet Meydanı, 1 Ağustos Seyitgazi-Cumhuriyet Meydanı, 2 Ağustos Beylikova-Cumhuriyet Meydanı, 3 Ağustos Çifteler-Cumhuriyet Meydanı, 4 Ağustos Mahmudiye-Cumhuriyet Caddesi Pazaryeri, 8 Ağustos Sarıcakaya-Çağlayan Caddesi, 9 Ağustos Mihalgazi-Yüzme Havuzları bölgesi, 10 Ağustos Sivrihisar-Saat Kulesi bölgesi, 11 Ağustos Han-Cumhuriyet Meydanı.”

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, tüm vatandaşları açık havada sinema keyfini yaşamaya davet etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İLÇELERDE SİNEMA GECELERİ BAŞLIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin