featured

GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜLERİNE ÖZEL KUTLAMA

service

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Buluşması, Haller Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Haller Gençlik Merkezi’nde yapılan Gençlik Buluşması gönüllü gençlerin katılımı ile gerçekleşti.

Anadolu Üniversitesi Konservatuarı öğrencilerinin dinletisi ile başlayan etkinlikte, gönüllü konuşmaları ile katılımcı gençler görüşlerini paylaştılar. Yapılan dans gösterisi sonrası düzenlenen kahoot ödüllü gönüllülük bilgi yarışmasında eğlenceli anlar yaşandı.

Büyükşehir Gençlik Merkezi Gençlik Korosu’nun sahne aldığı etkinlik düzenlenen kokteyl ile sona erdi. Yapılan etkinlikle hem eğlendiklerini hem öğrendiklerini belirten gençler, “Bizlere bu imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bizler de Eskişehir’e, çevremize, topluma ve ülkemize faydalı çalışmalarda gönüllü olarak her zaman aktif olacağız. Bu konuda önemli bilgiler edindik. Gönüllülük konusunda çevremize de edindiğimiz bilgileri aktaracağız.” dediler.

Yetkililer, gençlere yönelik etkinliklerin ara vermeden devam edeceğini ve belediye hizmet ve etkinliklerinde gönüllü olmak isteyen gençlerin Gençlik Merkezi’nin 0 222 230 35 16 numaralı telefonundan bilgi alabileceklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GENÇLİK MERKEZİ GÖNÜLLÜLERİNE ÖZEL KUTLAMA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin