featured

EFKM MART AYINDA YİNE TİCARETİN VE SANATIN BULUŞMA YERİ OLACAK

service

Eskişehir’in hem ticaret hem kültür sanat hayatına güç ve renk katan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi Mart ayında fuar başta olmak üzere çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi (EFKM), Mart ayında da hem iş dünyasının hem de sanatseverlerin buluşma noktası olacak. EFKM çatısı altında faaliyet gösteren Vehbi Koç Kongre Merkezi Mart ayında yine Eskişehirlilerin keyifle takip edeceği tiyatro, gösteri, söyleşi ve müzikallere ev sahipliği yapacak. 4 Mart Cuma günü Yılmaz Erdoğan tek kişilik fenomen gösterisi “Münaşaka” ile Vehbi Koç Kongre Merkezi’ne konuk olacak.  Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde, 5 Mart Cumartesi günü Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un başrollerini paylaştığı “Kalpten Kalbe” isimli tiyatro oyunu, 6 Mart Pazar günü Yazar Muhammed Emin Yıldırım’ın konuk olacağı “Kaybedilen Hazine Kardeşlik” isimli söyleşi, 11 Mart Cuma günü komediyle müziğin buluştuğu “Bir Maestro Aranıyor” isimli kabare, 18 Mart Cuma günü Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın aynı sahnede bir araya geldiği “Meksika Açmazı” isimli mizah programı gerçekleştirilecek.

Çocuklar da Mart ayında EFKM’de toplanacak

Vehbi Koç Kongre Merkezi, Mart ayında büyüklerin yanı sıra çocukların da hayranlıkla takip edeceği etkinlikler düzenleyecek. Milyonlarca çocuğun şarkılarını severek söylediği “Kukuli” Türkiye turnesi kapsamında 12 Mart Cumartesi günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde Eskişehirli hayranlarıyla buluşacak. “Niloya Sürpriz Yumurta Müzikali” de 12 Mart Cumartesi günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde sahnelenecek. 

 

Mobilya sektörünün nabzı fuarda atacak

EFKM çatısı altındaki ETO TÜYAP Fuar Merkezi de Mart ayında çok önemli bir organizasyona imzasını atacak. 23-27 Mart tarihleri arasında Eskişehir Mobilya Fuarı düzenlenecek. Mobilya ve mobilya ekipmanları imal eden Eskişehir’deki firmalar fuarda  açacakları stantlarla çevre illerden ve Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan iş insanlarına markalarını ve ürünlerini tanıtacaklar. Eskişehir’deki mobilya ve ekipmanları alanındaki ilk profesyonel fuar olma özelliği taşıyan organizasyona yurt dışından alım heyetleri de ziyaretçi olarak katılacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EFKM MART AYINDA YİNE TİCARETİN VE SANATIN BULUŞMA YERİ OLACAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin