featured

“DİLŞADİ” ETOSANAT GALERİSİ’NDE

service

Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara veren ETOSANAT Galerisi, Dilek Çelik’in “Dilşadi” ismini taşıyan ebru sergisiyle yeniden sanatseverlerle buluştu.

ETOSANAT Galerisi Eskişehir’in kültür sanat iklimine katkı sağladığı sergilere iki yılın ardından yeniden başladı. Dilek Çelik’in “Dilşadi” ismini taşıyan ebru sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverleri buluşturdu. Serginin açılış törenine Belçika Federal Milletvekili Veli Yüksel, ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Çifteler İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Çelik ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış töreninde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, pandemi nedeniyle iki yıldır ETOSANAT Galerisi’nde etkinlik gerçekleştiremediklerini belirterek, uzun bir aradan sonra sanatseverlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sergi 17 Haziran gününe kadar açık kalacak

Ebru sanatına gönül vermiş Dilek Çelik’in eserlerini ETOSANAT Galerisi’nde etmekten heyecan duyduklarını belirten Güler, Dilek Çelik’in çok sayıda ödüle layık görülen bir sanatçı olduğunu dile getirdi. Törende konuşan Dilek Çelik, ebru sanatını sevdiren ve bu günlere gelmesinde emeği olan hocalarına ve ailesine teşekkür etti. Çelik ayrıca eserleriyle ETOSANAT Galerisi’ne konuk olmaktan sevinç duyduğunu sözlerine ekledi. Dilek Çelik’in 49 eserinin yer aldığı ebru sergisi 17 Haziran 2022’ye kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“DİLŞADİ” ETOSANAT GALERİSİ’NDE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin