featured

BÜYÜKŞEHİR HALK DANSLARI TOPLULUĞU KURUYOR

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin 16-35 yaş aralığındaki vatandaşlar için kuracağı Halk Dansları Topluluğu’nun kayıtları başladı. 28 Ocak-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kayıtlar online olarak yapılacak.

bir çok farklı branşta sporcu yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi, halk dansları öğrenmek isteyen vatandaşlar için Halk Dansları Topluluğu kurarak hizmet verecek. Başvuru ve eğitimlerin ücretsiz olacağı Büyükşehir Halk Dansları Topluluğu’nda, kayıtlar www.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Site üzerinden spor hizmetleri kısmını ziyaret ederek kayıt başvurularını yapacak olan vatandaşlar, ayrıca 0222 335 08 00 numaralı telefondan da konu hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar. Başta Eskişehir’in halk dansları olmak üzere Türkiye’deki çeşitli yöresel dansların öğrenileceği Büyükşehir Halk Dansları Topluluğu’nun kayıtları tamamlandıktan sonra oluşturulacak gruplarla eğitimleri kısa zamanda başlayacak.

16-35 yaş grubundaki kadın, erkek tüm Eskişehirlileri topluluğa kayıt için beklediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, halk dansları öğrenmenin ve öğretmenin kültürümüzü gelecek nesillere aktarmanın en önemli yollarından biri olduğunu ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR HALK DANSLARI TOPLULUĞU KURUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin