featured

ŞİFRE: KADINA ŞİDDETE HAYIR

service

Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların uğrak yerleri arasında bulunan kafelerde, kablosuz internet ağlarının şifrelerinin “kadinasiddetehayir” yapılması ile farkındalık yaratan kampanyasına, bu 8 Mart’ta da devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık yaratan kampanyasına bu yıl da devam etti.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile kablosuz internet bağlantı ağlarının şifreleri, kadına yönelik şiddete karşı mücadele teması ile değiştirildi. Tepebaşı bölgesinde vatandaşların uğrak yerleri arasında bulunan 5 kafede kullanılan kablosuz internet şifreleri, “kadinasiddetehayir” yapılırken, şifreyi öğrenen vatandaşlar da uygulamayı takdir ettiklerini belirtiyor. Çalışma ile internetin günümüzde yaygın olarak kullanılması ve internet kullanıcılarının gittikleri mekanlarda kablosuz ağ kullanımını talep etmeleri nedeniyle çok sayıda kişinin dikkatinin, bu yöne çekilmesi sağlanıyor. Uygulamaya katılan işletmeler arasında Hey Joe Coffee Co., Walker’s Coffee House, Art Coffee, Caffe İtalyan, No: 78’ Coffee Roastery bulunuyor.

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak üzere kampanyaya katılmak isteyen işletmeler, konuyla ilgili bilgi almak üzere 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi’ne ulaşabiliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞİFRE: KADINA ŞİDDETE HAYIR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin