featured

İLÇE SAKİNİ KADINLAR TEPEBAŞI PROJELERİNİ YERİNDE GÖRDÜ

service

Tepebaşı Belediyesi’nin projelerini incelemek üzere kente gelen ilçe sakini kadınlar, çalışmaları yerinde gördü. Misafir kadınlar, Tepebaşı’nın çalışmalarını çok beğendiklerini ifade etti.

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği çalışma ve projeler ile hemen her kesimden beğeni toplamaya devam ediyor.

Eskişehir’in ilçelerinden gelerek Tepebaşı’nın hayata geçirdiği projeleri yerinde gören kadınlar da çalışmalardan çok etkilendiklerini ifade etti. Melih Savaş Yaşam Köyü, İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi, Aşağı Söğütönü Belde Evi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Alzheimer Konukevi gibi noktaları yerinde gördü. Misafir kadınlar ziyaret ettikleri merkezde yetkililerden de bilgiler aldı.

“Herkes gelsin görsün”

Emine C. “Daha önce duydum ama ilk defa geziyorum. Parası olan ile olmayanın ayrılmadığı bir yer. Özellikle Alzheimer Merkezi çünkü Alzheimer çağımızın hastalığı. Yaşlılara da kucak açan bir yer, mükemmel ötesi bir yer. Bizim de Alzheimer hastalarımız var. Bakılan var, bakılamayan var. Çoluğu çocuğu bakmadığından değil de çalışıyorlar. Çocukların hastalarını bıraktıklarında gözleri arkada kalmayacağı bir yer. Çok teşekkürler. Düşüncesi bile mükemmel. Herkes gelsin görsün. Zaten Ahmet Ataç çok çalışkan ve halkla birebir bir insan. Yani halktan kendini hiç kopartmadı, yıllardır halkla iç içe. Düğünlerde, derneklerde, cenazelerde Ahmet Ataç’ı her yerde görebiliyorsun. Makamına çekilmiş bir insan değil. O çok sosyal biri. Daha iyi bir yerlerde görmek isteriz” diye konuştu.

Şerife S. “Allah böyle başkanları çoğaltsın eksiltmesin. Başkanımız çocuklar için birçok kurs açmış sırf kötü alışkanlıklardan korunsunlar diye. Biz böyle eğitim istiyoruz” dedi.

“Türkiye Eskişehir olsun”

Ferihan S. “Daha önceden gelememiştim. Çok memnun kaldık. Güzel projeler. Alzheimer Merkezini çok beğendik, çok güzel düşünmüş. Annesine babasına bakamayanlar için güzel bir yer açmış. Memnun kaldık. Herkes gelsin buralardan örnek alsınlar. Türkiye Eskişehir olsun” sözlerini kullandı.

Eskişehirli olmaktan gurur duyuyorum”

Havva Ç. “Eskişehirli olmaktan gurur duyuyorum. Böyle bir başkanla yönetildiğimiz için daha büyük bir gurur duyuyorum. İlk defa gezdim. Hiçbir yeri görmemiştim. Çok memnun oldum. Böyle bir yerlerin olması ve insanlara hizmet vermesi çok gururlandırdı beni. İnsanlar geleceğine güzel bakmaya başlıyor. Bütün belediyeler, bütün başımızdaki insanlar böyle çalışmış olsa Türkiye uçar. Her yer Eskişehir olmalı bence. Şimdi benim teyzem var. Alzheimer. Ona ben bakıyorum. ‘Sen olmazsan ben ne yaparım?’ diyor. Ama ben şimdi çok mutluyum oldum. Mükemmel çok güzel çalışmışlar” diye konuştu.

“Türkiye’nin Eskişehir’i var”

Özge K. “İlk defa geziyorum. Gençler olarak çok yakınıyoruz işsizlik olsun ekonomi olsun. Bu şekilde projeler yaparak bizlerin önünü açmaları çok mutlu etti beni. Özellikle yaşlılara duyulan önem çok hoşuma gitti. Çok mutlu ve gururluyuz çünkü Türkiye’nin Eskişehir’i var” dedi.

Şerife U. “Türkiye’de ve dünyada tanınmış bir şehir, daha ötesi yok. Yılmaz Büyükerşen olsun Ahmet Ataç olsun, diğerleri olsun dört dörtlük çalışıyorlar. Çok güzel bir yer, çok memnun kaldık. Gerçekten dört dörtlük. Yaşam Köyü, Montaj Atölyesi hayal edilemeyeceğimiz bir şekilde. Böyle bir hizmet maşallah. Çok güzel hizmetleri var. Paran varmış, yokmuş bakılmadan çok güzel hizmet veriyorlar” dedi.

Emine S., “Bu imkanları bizlere sundukları için teşekkür ediyoruz Ahmet Ataç Başkanımıza. Çok beğendik, sonsuz teşekkürler. Halkımız bu merkezleri değerlendirsin, çok güzel projeler. Önceden bu kadar bilmiyorduk, gezip görünce çok memnun oldum” dedi.

Konuk kadınlar merkezleri ziyaret etmelerinin ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile de bir araya gelerek tebriklerini iletti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İLÇE SAKİNİ KADINLAR TEPEBAŞI PROJELERİNİ YERİNDE GÖRDÜ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin