featured

ACIBADEM’DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE MAMOGRAFİ DESTEĞİ

service

Acıbadem Eskişehir Hastanesi, 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında Eskişehir’deki kadın girişimcilere destek vermek amacıyla mamografi taraması imkanı sağladı.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine mamografi tarama desteği verdi. TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, mamografi tarama desteği dolayısıyla Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Mevlüt Yıldırım’a ve Başhekim Prof. Dr. Taner Güneş’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin Eskişehir’deki kadın girişimcilerin yanında olmasından ve kadın girişimcilerin sağlığını korumak için katkı sağlamasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

Gürkaynak kadın girişimciler adına teşekkür etti

Kanserle mücadele için erken teşhisin çok önemli olduğunu belirten Gürkaynak, kadın girişimcilerin sağlığını koruma amacıyla gösterdiği hassasiyetten dolayı Acıbadem Eskişehir Hastanesi yetkililerine teşekkür etti. Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Mevlüt Yıldırım ise herkesin sağlığına çok dikkat etmesi gereken bir dönemde TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine sağlık konusunda destek olmaktan ve bu vesileyle meme kanseriyle mücadele için mamografinin önemine dikkat çekmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ACIBADEM’DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE MAMOGRAFİ DESTEĞİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin