featured

PERSONELE SİGARAYI BIRAKMA SEMİNERİ

service

İl Sağlık Müdürlüğü Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde görev yapan 118 belediye personeline “Sigarayı Bırakma Eğitimi” verdi. Büyükşehir Belediyesi personelin kişisel ve mesleki gelişimi için çeşitli kurumlarla iş birliği yaparak eğitimler düzenliyor.

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün tütün kontrol çalışmalarının bilinirliğinin arttırılması ve sigaranın zararları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü için düzenlenen “Görev Bende” kampanyası ikinci fazı kapsamında gerçekleştirilen eğitime Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimlerinden 118 personel katıldı. Eğitimde, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilisi Dr. Füsun Kahya, sigaranın kullanan kişinin fiziksel ve psikolojik sağlığının yanı sıra maddi anlamda kötü etkilediğini ayrıca ülke ekonomisinin de sigara kullanımı sebebiyle zarar gördüğünü belirtti. Sigara kullanımının özellikle kanser ve üst solunum yolu hastalıklarına yakalanma konusunda ciddi risk teşkil ettiğini ifade eden Kahya, sigarayı bırakmak isteyen personelin sigarayı bırakma polikliniklerinden randevu almak için [email protected] mail adresinden kendilerine ulaşarak destek alabileceklerini sözlerine ekledi.

Sigaranın zararları hakkında eğitimde bilgi edinen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli, eğitim sonunda en kısa zamanda sigarayı bırakmaya çalışacaklarının sözünü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PERSONELE SİGARAYI BIRAKMA SEMİNERİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin