featured

MYK MAÇI HAZIRLIKLARI KIRAN KIRANA

service
Eskişehir Ormanspor hafta sonu Hatayspor maçında elde ettiği  galibiyetinin morali ile haftaya başladı. Bu cumartesi deplasmanda ligin köklü ekiplerinden MYK Hentbol Spor Kulübü maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antremanlara sakatlığı nedeniyle bu haftada maç kadrosunda yer almayacak olan Ramazan Mutlu dışında tam kadro devam ediyor. Antremanlarda oyuncuların  maç havasında sert ve hızlı performans sergilemeleri teknik heyeti memnun ediyor.
Son 2 sezonda MYK kadrosunda yer alan sol kanat oyuncusu Yaşar Erdem Ateş yaptığı açıklamada ” Benim içinde farklı duyguları yaşayacağım bir maç olacak ama sonuçta profesyoneliz ve artık Eskişehir Ormanspor için ter döküyoruz.Hedeflerimiz belli bu yüzden hafta sonu oynanacak maçta güzel performans sergileyip kayıpsız bir şekilde Ankara’dan dönmek istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Eskişehir Ormanspor Cuma gününe kadar çalışmalarını fitness ve Porsuk Spor Salonundaki antremanlarla sürdürecek.Cum günü Ankara’ya geçecek olan takım burada son çalışmasını yapıp maç saatini bekleyecek.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MYK MAÇI HAZIRLIKLARI KIRAN KIRANA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin