featured

MASA TENİSİNDE BÜYÜKŞEHİR BİRİNCİ OLDU

service

28 Kasım Pazar günü Eskişehir’de düzenlenen Eskişehir Yıldızlar Kulüp İl Şampiyonası’nda, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bireysel müsabakalarda birinci ve üçüncü olma başarısı gösterdiler.

Kemal Unakıtan Spor Salonunda gerçekleştirilen Eskişehir Yıldızlar Kulüp İl Şampiyonası’nda il birincisi olan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisçileri, bireysel müsabakalarda da birinci ve üçüncü oldu. Efehan Erol, Burak Tuncer ve Göktuğ Gökdemir’in olduğu takım birinci olurken, Kerem Altınsoy, Muhammed Talha Yücel, Melih Kaptan ve Onur Kahya’nın oluşturduğu takım ise üçüncü oldu. Erkekler ferdi yarışlarında da yarışan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisçileri Efehan Erol ile birinciliği, Burak Tuncer ile üçüncülüğü kucakladı.

Basket, yüzme, voleybol, masa tenisi, kano gibi onlarca branşta sporcu yetiştirmeye devam edeceklerini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, masa tenisinde birinci ve üçüncü olan sporcuları tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MASA TENİSİNDE BÜYÜKŞEHİR BİRİNCİ OLDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin