featured

BÜYÜKŞEHİR’İN AŞI ORANI TÜRKİYE VE ESKİŞEHİR’İ GEÇTİ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personelinin %95’i Covid-19 aşılarını yaptırarak, Türkiye ve Eskişehir’in aşılanma ortalamasını geçti.
2021 senesinin Ocak ayında sırasının gelmesi ile beraber ilk aşısını olarak personele de örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, o zamanlarda yapmış olduğu sosyal ağ paylaşımıyla yurttaşları da aşı olmaya teşvik etmişti. Ayrıca personeline de mesaj gönderen Başkan Büyükerşen, aşı sırası gelen tüm personelini ve ailelerinini aşı olmaya davet ederek, aşının pandemiyle mücadelede önemli bir adım olduğunu belirtmişti.
Büyükşehir Belediyesinin açıkladığı son rakamlara göre, belediyede görev yapan 3808 personelin yalnızca 187’si korona aşısız. Aşılanma oranının %95’i geçmesinden büyük mutlu olduklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Koronavirüsle mücadele hakkında gerçekleştirdiğimiz eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları sayesinde çalışanlarımız aşılarını gönül rızasıyla oldular. Bu sayıyı %100 yapmak en büyük dileğimiz. Çünkü biliyoruz ki bu pandemi ile mücadele etmenin ve atlatmanın en önemli ayağı aşı olmak. Aşılarını olan tüm çalışanlarımıze ve yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu günleri hep beraber atlatacağız” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR’İN AŞI ORANI TÜRKİYE VE ESKİŞEHİR’İ GEÇTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin