featured

ÜRETİCİ VE TÜKETİCİLER BU MARKETTE BULUŞUYOR

service

Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticilere destek amacıyla kurulan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Üretici Marketlerde, ucuz ve güvenilir ürünlerin satışları devam ediyor.

Eskişehirli üreticiler başta olmak üzere 25 üretici kooperatifinin tereyağından kurutulmuş meyveye, bakliyattan tarhanaya yüzlerce ürünü Üretici Marketler sayesinde doğrudan vatandaşa ulaşıyor. 2019 yılında Kurtuluş Mahallesi’nde Adliye Otoparkının altındaki ilk şubesi ile hizmete açılan Üretici Markete, 2020 yılında Tepebaşı ilçesi Eskibağlar Mahallesi‘ndeki Haller Gençlik Merkezi arkasında bir yenisi daha eklenmişti. Şuanda iki şubeye ek olarak Köprübaşı İletişim Sokak’taki büfeyle de hizmete devam eden Üretici Marketler, pazar günleri hariç haftanın 6 günü vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli ürün ihtiyaçlarını temin edebilmesini sağlıyor.

Kırsal Kalkınma Projeleri ile üreticinin yanında olmak için imkanları dahilinde çalışmalarının sürdüğünü belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda hem çiftçilere hem de hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza destek olduk. Yeri geldiğinde tohum ve fidan hibeleriyle, küçükbaş hibe programlarımızla üreticilerimize destek olmayı sürdürüyoruz. Üretici Marketlerimiz sayesinde ise üreticimizin kooperatifleşerek ürettiği, birbirinden güzel, lezzetli ve sağlıklı ürünleri satmak için ihtiyaçları olan pazar ihtiyacını karşılıyoruz. Komisyonlar olmadan bu sağlıklı ve kaliteli ürünleri Eskişehirlilerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Halk ekmek, süt, yumurta ve süt ürünlerini de Üretici Marketlerimizden temin edebiliyor. Hizmete açtığımız günden bu yana Üretici Marketlerimize ve dolayısıyla üreticilerimize gösterdikleri büyük ilgiyle destek olan tüm Eskişehirlilere gönülden teşekkür ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÜRETİCİ VE TÜKETİCİLER BU MARKETTE BULUŞUYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin