featured

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OSB’Sİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

service

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin’i ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nadir Küpeli, Eskişehir OSB’nin genişleme çalışmaları ve yatırımlar hakkında Vali Yardımcısı Ali Çetin’e bilgiler verdi. Türkiye’nin en büyük OSB’si olma hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Başkan Küpeli, “Eskişehir OSB olarak 830 fabrika ve 47 bini aşkın çalışanı ile şehrimizim ve ülkemizin kalkınmasına ciddi katkılar sunuyoruz. Ancak biz bunu yeterli bulmuyoruz. Binlerce insanın çalışacağı, milyonlarca dolarlık çok büyük yeni sanayi yatırımlarını hayata geçirmek için rezerv alanlarımızı valiliğimizin desteğiyle hızla hazırlıyoruz. Bu yıl içerisinde başta sayın Valimiz Erol Ayyıldız olmak üzere, ilgili tüm kamu kurumlarının çok değerli katkılarıyla OSB’nin büyüklüğü 34 milyon metrekareye ulaştı. Çalışmalarımız tamamlandığında ana hedefimiz olan 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşıp ülkemizin en büyük OSB’si olacağız” dedi.

Valilik olarak desteğimiz devam edecek

Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin, Eskişehir’in ülkenin sayılı sanayi kentlerinden biri olmasında Eskişehir OSB’nin payının çok büyük olduğunu aktardı. Eskişehir OSB yönetiminin başarılı bir yönetim anlayışı gösterdiğini ileten Çetin, yürütülen çalışmalar, projeler ile yeni yatırımlar kazandırılması noktasında, ortaya konan performansın şehrin geleceği açısından sevindirici olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Çetin, Eskişehir sanayisinin gelişimi için Valilik olarak tüm destekleri sunduklarını ifade ederek, Eskişehir OSB ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OSB’Sİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin