featured

REKTÖR DÖĞEROĞLU’NDAN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

service

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret eden ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, üniversite ve özel sektör işbirliğine çok önem verdiklerini belirterek, ETO ile yürütülen Fashion Eskişehir projesinin de bu vizyonun izdüşümü olduğuna dikkat çekti.

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Eskişehir Ticaret Odası’nı (ETO) ziyaret etti. ETO Başkanı Metin Güler, Başkan Yardımcısı Ali Koşar, Meclis Başkan Vekili Atilla Sabahcı’nın yer aldığı ziyarette, ESTÜ ve ETO’nun işbirliği yapabileceği sektörler ve yürütmekte olduğu projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, ETO olarak üyelere ve şehre katkı sağlayacak projelerde ve faaliyetlerde Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin desteğini almaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Eskişehir’in üniversiteler şehri olmasının şehrin ekonomisinin yanı sıra yetişmiş insan kaynağına ve üniversite-özel sektör işbirliğine de katkı sağladığını belirten Güler, bu işbirliğini Eskişehir Teknik Üniversitesi’yle Fashion Eskişehir Projesiyle sağlamaktan memnun olduklarını söyledi. Desteğinden dolayı ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’na teşekkür eden Güler, ETO olarak şehirdeki tüm üniversitelerle ortak projeler ve faaliyetler için bir araya gelebileceklerini dile getirdi.

Tecrübelerimizi aktarmaktan ve şehre katkı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz

Ziyarette konuşan ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, ESTÜ’nün akademik kadrosunda mühendislik başta olmak üzere teknik disiplinlerde tecrübeli bilim insanları olduğunu ve şehrin sanayisiyle ticaretine katkı sağlayacak teknolojik alt yapısı bulunduğunu kaydetti. Üniversite olarak bu tecrübe ve potansiyeli şehirle buluşturmak arzusunda olduklarını kaydeden Döğeroğlu, bu düşünde etrafında buluşmak isteyen ve işbirliği yapmak niyetinde olan kurum ve kuruluşlara kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Üniversite ve özel sektör işbirliğine önemine dikkat çeken Döğeroğlu, Fashion Eskişehir projesinde yürütülen işbirliğinde de bu düşünceden hareketle yola çıkıldığını kaydetti. Eskişehirli iş insanlarına tecrübelerini aktarmaktan ve teknik destek sağlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Döveroğlu, yeni işbirliklerine açık olduklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
REKTÖR DÖĞEROĞLU’NDAN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin