featured

PAZAR DA FİYATLAR TIRMANDI

service

Semt pazarlarında fiyatlar cep yakıyor. Sezonluk ürünlerin yer aldığı tezgahlardaki etiketleri gören,kara,kara düşünüyor. Çantalarını doldurma hayali ile pazara çıkan vatandaş, artık gramla ihtiyacını karşılamak zorunda kalıyor.

Ülkenin en önemli gündem maddelerinden birisi olan hayat pahalılığı can sıkmaya devam ediyor. İğneden ipliğe hemen her ürünün fiyatının aşırı yükselmiş olmasının getirdiği hayat pahalılığı pazar tezgâhlarında da etkisini göstermeye devam ediyor. Bu hafta  alışverişi için kurulan semt pazarlarına giden vatandaşlar tezgâhlardaki ürünlerin fiyatları karşısında isyan etti.

Vatandaşlar, pazardaki fiyatların market fiyatlarıyla yarıştığından şikâyet ederken, pazarcı esnafı ise hallerde mal bulamamaktan ve hal fiyatlarının yüksekliğinden dert yanıyor. Yazlık kışlık fark etmeksizin tüm sebze meyve fiyatlarının normalin çok çok üstünde olduğunu ifade eden vatandaşlar pazarda ürünlere bakmakla yetiniyor. Vatandaşların isyanına neden olan fiyatlar noktasında pazarcı esnafı da durumdan memnun olmadığını ve gidişatın her geçen gün daha da kötüye gittiğini ifade ediyorlar. ( Ali Naki Erdoğan)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PAZAR DA FİYATLAR TIRMANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin