featured

KAMU EMEKÇİLERİNE %50 ZAM YAPILMALI

service

Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan yaptığı açıklamada “Ekonomik olarak ezilmekten olan kamu emekçilerine acilen %50 zam yapılmalıdır. İşyerlerinde tek gündem GEÇİNEMİYORUZ tartışmasıdır. Ağır ekonomik şartların konuşulduğu bir ortamda, kamu emekçilerinin zam talebi  ne yazık ki bazı konfederasyonlar tarafından emek cephesinden değil de, siyasi projeler üzerinden yürütülmektedirler. Bu şartlarda dün kaybeden ve bugün de kaybedecek olan 16 milyonluk kamu emekçileri ve emeklileri olacaktır.

Üstelik gündeme gelen  memurlara ek zam tartışması, Toplu Görüşme işleyişine aykırı bir şekilde de ele alınmaktadır.Bizler biliyoruz ki amaç  nettir o da, mücadeleci sendikaları devre dışı bırakarak yoksulluğun devamını sağlamaktır.

Kamu Emekçilerinin Sorunlarının Çözümü Birleşik Mücadeleden ve Tek Yumruk Olmaktan Geçmektedir!

Bunun önünde tek engel vardır o da aylık en az 20 bin lira maaşlar alan sendikal bürokrasidir.

Görüşmelerin, iktidarın güdümündeki, Memur Sen ve Kamu Sen üzerinden gerçekleşmesi kamu emekçileri arasında ayrımcılığı derinleştirmektedir.

Bilinmelidir ki, bugünkü sefalet koşullarının nedeni 6 dönemden beri yürütülen Toplu Görüşme süreçleridir. Bizleri daha önce %3.5 lara satanlar  ,bugünde %5 lere imza atarak bugünkü sefalet koşullarını yarattılar . Kendi ceplerini düşünen bu kast artık  niyetini belli etmiştir.  Çalışan ve emekli olan 16 milyonluk insanın açlığı, sefaleti onların gündemi değildir.

Toplu Görüşmelerde, kamu emekçilerini sefalete teslim eden MEMUR SEN ve KAMU SEN yöneticileri, şimdi de cumhurbaşkanına ricacı olarak ek zam almaya çalışmaktadırlar.

Kamu emekçileri ve emeklileri ile adeta dalga geçen bu iki konfederasyon yöneticileri siyasi ikbal peşine mi düştüler? Kapalı kapılar ardında pazarlıklar yaparak bir şeyler mi gözden kaçırıyorlar?

Kamu emekçilerine sesleniyoruz:, Bu yandaşlar yüzünden emekçiler hep kaybetti. Artık yeter demeliyiz. Bizim mücadelemize ses verin. Bizim mücadelemiz,

✔️Gerçek bir toplu pazarlık içindir!

✔️Eşit, özgür, adil ve demokratik bir gelecek içindir!

✔️ Demokratik ve adil bir çalışma yaşamı için!

✔️Hukuksuz ve keyfi bir şekilde ihraç edilen kamu emekçileri içindir!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAMU EMEKÇİLERİNE %50 ZAM YAPILMALI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin