featured

FASHİON ESKİŞEHİR YARIŞMACILARINDAN ZİYARET TURU

service

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması kapsamında üretimini Eskişehir’de yapacak olan yarışmacılar ETO Başkanı Metin Güler’i, ESTÜ Rektörü Döğeroğlu’nu, Eskişehir Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nü ve atölyeleri ziyaret etti.

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması kapsamında finale kalmayı başaran ve tasarımlarını şehrimizdeki atölyelerde üretecek olan yarışmacılar bir dizi ziyarette bulundu. Yarışmacılar bu kapsamdaki ilk ziyaretini Eskişehir Ticaret Odası’na (ETO) gerçekleştirdi. Finale kalma başarısı gösteren yarışmacıları tebrik eden ETO Başkanı Metin Güler, Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması’nı gelinlik ve kadın kıyafeti üretimi yapan firmalara tasarım kültürü kazandırmak amacıyla düzenlediklerini kaydetti. Güler, yarışma sayesinde hem sektöre hem de genç tasarımcılara katkı sağlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Yarışmacılar ESTÜ Rektörü Döğeroğlu’na konuk oldular

Fashion Eskişehir yarışmacılarının ikinci ziyaret durağı ise Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) oldu. ESTÜ ziyaretinde yarışmacılara Fashion Eskişehir Koordinatörü ve ETO Meclis Üyesi Kerem Can Apaydın da eşlik etti. Fashion Eskişehir finalistlerini ağırlayan yarışmanın düzenlenmesine katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, finale kalan yarışmacılara başarılar diledi. Yarışmacılar ziyaretlerin ardından tasarımlarını gerçeğe dönüştürecekleri atölyeleri incelemek üzere Eskişehir Teknik Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’ne konuk oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FASHİON ESKİŞEHİR YARIŞMACILARINDAN ZİYARET TURU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin