featured

ETO’NUN MÜKEMMEL HİZMET KALİTESİ YENİDEN TESCİLLENDİ

service

Eskişehir Ticaret Odası’nın “Mükemmel“ kategorisindeki hizmet kalitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan denetimler neticesinde yeniden tescillendi.

Eskişehir Ticaret Odası hizmet kalitesindeki başarılarına bir yenisini daha ekledi. ETO’nun sahip olduğu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülkemizdeki sayılı odaya verilen “Mükemmel“ kategorisindeki A sınıfı Akreditasyon belgesi yenilendi. TOBB tarafından yapılan denetimlerde Eskişehir Ticaret Odası, akreditasyon puanını artırma başarısı da gösterdi. ETO’nun yeniden “A sınıfı Akredite Oda” unvanına hak kazanması dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ETO Başkanı Metin Güler’e tebrik mesajı gönderdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Güler’e tebrik

Hisarcıklıoğlu mesajında, “Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Belge Yenileme Denetiminiz sonrasında Denetim Raporunuz, Birliğimiz Akreditasyon Kurulunca değerlendirilmiş olup Odanız’ın akreditasyonunun 31.12.2024 tarihine kadar uzatılması kararı alınmıştır. Akreditasyon Sistemi’ni içtenlikle sahiplendiğiniz için başta size, Yönetiminize ve Meclisinize, sistemin gerekliliklerini özenle uygulayarak üyelerinize en üst seviyede hizmet sunan Genel Sekreterinize, Akreditasyon Sorumlunuza ve tüm çalışanlarınıza teşekkür ederim. Başarınızdan dolayı sizi kutluyor, çalışmalarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Üyelerimize ve Eskişehir’e öncülük etmeye devam edeceğiz

Eskişehir Ticaret Odası’nın “Mükemmel“ kategorisindeki hizmet kalitesi belgesine yeniden layık görülmesi hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler,  oda olarak hizmet kalitesini artırarak hem üyelerin işlerini kolaylaştırmaktan hem de Türkiye’deki sayılı odalardan biri olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Bu başarının uzun yıllardır sürdürülen stratejik planın ve kapsamlı çalışmanın neticesi olduğunu belirten Güler, ETO’nun üyesinin yanında olan, tüccara öncülük eden, ekonomiye yön veren ve Eskişehir’e güç katan bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti. Güler, ETO’nun 2024 yılının sonuna kadar mükemmel sınıfında akredite oda olmasında emeği geçen tüm meclis üyelerine, meslek komitelerine, organ üyelerine ve oda çalışanlarına teşekkür etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETO’NUN MÜKEMMEL HİZMET KALİTESİ YENİDEN TESCİLLENDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin