featured

ETO’DA MECLİS DİVANI VE KURULLARIN SEÇİMİ TAMAMLANDI

service

ETO’da organ üyesi seçimlerinin ardından meclis divanı ve diğer organ üyelerinin seçimleri de yapıldı.

Eskişehir Ticaret Odası’nda 1 Ekim Cumartesi günü ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen seçimlerin ardından 2022-2026 yılları arasında görev yapacak olan meclis divanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu, TOBB delegeleri ve komite başkanları belirlendi. Yapılan seçimler neticesinde Halil İbrahim Ara yeniden meclis başkanı olurken, Metin Öztürk ve İbrahim Atilla Sabahcı meclis başkan yardımcısı görevine yeniden seçildi. Meclis divan katibi ise Çağrı Cansever oldu. Organ üyesi seçimleri ETO meclisinde yenilikleri de beraberinde getirdi. Seçimler neticesinde geçtiğimiz döneme göre meclis üyelerinin % 55’i değişti ve meclisteki yaş ortalaması düştü.

Yönetim kurulu ve TOBB delegeleri belirlendi

Yapılan seçim neticesinde Metin Güler Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Ateş, Emre Demir, Hüsnü Ünalan, İsmail Çavdar, Kaan Toraman, Mehmet Kahya, Orhan Köksal, Özgür Alp ve Yasin Bakılan ETO yönetim kurulu asil üyeleri olarak belirlendi. Ali Ufuk Yılmaz, Emirhan Çokaygil, Gürbüz Özkaya, Halil İbrahim Ara, Hürcan Alhan, İbrahim Eldem, İrfan Gümüş, İsmail Çavdar, Kerem Can Apaydın, Metin Çavuşoğlu, Metin Güler, Metin Öztürk, Mithat Yatır, Murat Destici, Orhan Köksal, Özgür Alp, Recep Can ve Sermet Özgöde TOBB Genel Kurulu Delegesi oldu.  Ali Şemseddin Koşar, Ayhan Oskaylar, Bülent Şartlar, Volkan Ay ve Yusuf Gür Türk ise disiplin kurulu asil üyesi olarak seçildi. 

ETO’nun 2022-2026 stratejisi organ üyeleriyle belirlenecek

Seçimler hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, bir dönem daha başkan olarak odaya hizmet etme yetkisi veren üyelere bir kez daha teşekkür ederek, yeni dönemin ETO camiasına ve Eskişehir’e hayırlı olmasını diledi. 2022-2026 döneminde görev yapacak olan tüm ETO organ üyelerinin Eskişehir ekonomisini geliştirmek ve üyelerin ticaret hacmini artırmak için çalışacağını belirten Güler, tüm organ üyelerinin katılımıyla en kısa sürede ETO’nun 2022-2026 yılları arasındaki yol haritasını hazırlanacağını ve şehrin ekonomisine katkı sağlayacak stratejik planın oluşturulacağını kaydetti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETO’DA MECLİS DİVANI VE KURULLARIN SEÇİMİ TAMAMLANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin