featured

ETO AKADEMİ’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM VE SEMİNERLER YENİDEN BAŞLIYOR

service

Covid-19 salgını sebebiyle faaliyetlerini iki yıla yakındır internet üzerinden sürdüren ETO Akademi 1 Eylül 2022 itibariyle yüz yüze eğitim ve seminerlere yeniden başlıyor.

ETO Akademi’de yüz yüze eğitim ve seminerler, 1 Eylül 2022 itibariyle yeniden başlıyor. ETO Akademi Covid-19 salgını sebebiyle faaliyetlerini yaklaşık iki yıldır ETOTV aracılığıyla sürdürüyordu. Eskişehir’de ve ülke çapında ilklere imza atan ve örnek olan ETO Akademi yeni dönem için yoğun bir etkinlik takvimi hazırladı. Eğitimler planlanırken üyelerin talepleri ve ihtiyaç duydukları konular, meslek komitelerinden gelen görüşler ve öneriler dikkate alındı. Mayıs 2023’e kadar planlan takvime göre ETO Akademi tarafından 34 eğitim ve seminer düzenlenecek.

Eğitim takviminde güncel konulara da yer verildi

Eğitim ve seminerlerde sosyal medya eğitiminden müşteri memnuniyeti yönetimine, reklam ve tanıtımdan dijital dönüşüme kadar çok farklı konular ele alınacak. Ayrıca eğitim ve seminerlerde çağımızın yakından takip ettiği kripto varlıklar ve blokzincir teknolojisi, metaverse gibi güncel konulara da yer verilecek. Eğitim ve seminerleri takip etmek isteyenler www.etonet.org.tr/etoakademi adresinden kayıt oluşturabilecek.

Eskişehirli tüccarın üniversitesi ETO Akademi

ETO Akademi’nin yeni dönem faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehirli tüccarın üniversitesi gibi hizmet veren ETO Akademi’nin 1 Eylül 2022 itibariyle yeniden yüz yüze eğitim ve seminerlere başlamasının heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Dijital eğitim ve seminerler 47.357 izlendi

Covid-19 salgını sebebiyle ETO Akademi’nin faaliyetlerini 2 yıla yakın bir zamandır uzaktan ve internet aracılığıyla sürdürdüğünü belirten Güler, ETO Akademi’nin yeni döneme her zamankinden çok daha güçlü bir eğitim ve seminer programıyla başladığını söyledi. ETO Akademi’nin Covid-19 salgınına rağmen son dört yılda 20.690 kişiye yüz yüze eğitim ve seminer verdiğini belirten Güler, ETO Akademi Dijital aracılığıyla yayınlanan eğitimlerin, seminerlerin ve webinarların 47.357 kez izlendiğini ifade etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETO AKADEMİ’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM VE SEMİNERLER YENİDEN BAŞLIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin