featured

ESKİŞEHİRLİ FİRMALAR İÇİN E-TİCARET YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY

service

E-ticaret yapmak isteyen veya mevcut e-ticaretini geliştirmek isteyen firmalar Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nden aldıkları çok yönlü destek sayesinde dijital pazarlamada da bir adım öne geçiyor.

Eskişehir E-Ticaret Merkezi, internet üzerinden satış yapmak isteyen firmalara e-ticaret dünyasının kapılarını aralıyor. ETO üyeleri Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nin sağladığı destekler ve imkanlar sayesinde milyarca kişinin alışveriş yaptığı e-ticarette de bir adım öne çıkıyor. ETO bünyesinde, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) desteğiyle kurulan Eskişehir E-Ticaret Merkezi, e-ticaret yapmak isteyen veya mevcut e-ticaretini geliştirmek isteyen firmalara öncülük ediyor.   Eskişehir E-Ticaret Merkezi firmalara fotoğraf çekiminden kurumsal kimlik tasarımına, e-ticaret danışmanlığından eğitim desteğine kadar çok yönlü destekler sağlıyor.

Birkaç tıkla e-ticarete başlamak mümkün

Eskişehirli işletmelerin ulusal rekabet gücünü ve ETO üyelerinin e-ticaretten aldığı payı artırmayı amaçlayan Eskişehir E-Ticaret Merkezi’ne firmalar kolaylıkla başvurabiliyor. www.eskisehiretm.org adresinden şirket bilgileriyle başvuru yapanlar, eğitim videolarını izleyerek ve sertifika alarak, Eskişehir E-Ticaret Merkezi’nin desteklerinden yararlanabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİRLİ FİRMALAR İÇİN E-TİCARET YAPMAK ARTIK ÇOK KOLAY

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin