featured

ESKİŞEHİR’E 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

service

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Modern Fuarcılık A.Ş. tarafından raylı sistemler sanayisinin merkezi Eskişehir’de ilk kez düzenlenen “Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı’nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de raylı sistemler sanayisinin kalbi olan Eskişehir’de bu fuarın düzenlenmesini sağlayan başta Modern Fuarcılık olmak üzere, fuara katılan ve destek olanlara teşekkürlerini iletti. Eskişehir’in 128 yıla ulaşan raylı sistemler sanayi geçmişi ile adeta bir okul vazifesi gördüğünü ve bugün Eskişehir’in köklü birçok sanayi kuruluşunun kurulmasını sağlayan nitelikli insanların yetişmesini sağladığını aktardı.

Bizler kurumlar arası iş birliğiyle Eskişehir’in, raylı sistemler sanayisindeki bu çizgisini yepyeni bir noktaya taşımak konusunda yaklaşık 1 yıldan fazladır önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bizler organize sanayi bölge müdürlüğü olarak, ülkemizin önemli kuruluşlarından biri olan Erciyas Holding’in Eskişehir’de gerçekleştireceği 100 milyon dolarlık “akıllı vagon” yatırımını hayata geçirmek üzere gece gündüz demeden çalışıyoruz bu önemli yatırımın, ardından gelecek yeni yatırımlar, beraberinde yeni yan sanayi yatırımlarının oluşturacağı geniş üretim iklimi sayesinde, Eskişehir’in raylı sistemler sektöründe ülkemizin en önemli üretim merkezi haline geldiğini birkaç yıl içinde hep birlikte göreceğiz”
“Eskişehir’in önümüzdeki yıllarda, Çin’in başkenti Pekin ile İngiltere’nin başkenti Londra arasında hayata geçirilen ve ilk seferlerin de yapıldığı “İpek Demiryolunun” ortasındaki en önemli raylı sistemler üretim ve bakım sanayi merkezi haline geldiğini göreceksiniz. Bu coğrafi ve stratejik fırsatın zaman içinde ülkemize ve Eskişehir’de üretim yapacak sanayi kuruluşlarıyla, yan sanayi firmalarına çok büyük ekonomi imkanlar sağladığına tanık olacaksınız. Raylı sistemler sektörümüzün Eskişehir’de önümüzdeki yıllarda çok büyük bir atılım göstereceğine canı gönülden inanıyorum. Sektör olarak ayağı yere basan doğru kararlar, doğru yatırımlar ve inovatif yeni ürünlerle, özellikle iş birliği içinde ihracat odaklı üretimle sektörümüzün çok büyük bir ivme yakalayacağına inanıyorum” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR’E 100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin