featured

ESKİŞEHİR SANAYİSİNİ BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

service
Eskişehir Sanayi Odası Üyesi duayen sanayicileri bir araya getiren Eskişehir Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu, 2023 yılı ilk değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. ESO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı toplantıda kurul üyelerinin görüşleri alınarak olası projeler değerlendirildi.
Toplantının açılışında konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir sanayisinin gelişmesinde 60 yaş üstü ve ömrünü sanayiye adamış isimlerle bir arada olmaktan ve görüşlerini almaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, “Fikirleriniz, değerlendirmeleriniz ve eleştirileriniz bizler için çok kıymetli. Birlikte proje üretmek ve uygulamaya geçirmek istiyoruz” dedi.
Eskişehir sanayisini ortak akılla ve vizyoner anlayışla geleceğe taşımak için ‘Yüksek İstişare Kurulu’nun oluşturulduğunu dile getiren Kesikbaş, “Sizlerden en büyük ricamız Eskişehir Sanayi Odası ile istişareyi ve ilişkilerinizi en üst düzeyde tutmanız. Burası sizin mekânınız. Birçok odamız ve toplantı salonumuz var. Farklı etkinlik ve sosyal dayanışma örnekleri gösterebiliriz. Bunun dışında yurt içi yurt dışı firma ziyaretleri gerçekleştirebiliriz. Ama en önemlisi sizlerden gelecek her türlü fikre açığız. Fikren vereceğiniz her türlü destek bizler için kıymetli. Sizleri her zaman yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Bilgi birikiminize ihtiyaç var
Toplantıda söz alan bir diğer isim ESO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özdemirel ise Yüksek İstişare Kurulu’nun sanayi gelişiminde hedeflenenlere güçlü ve kararlıkla ilerlemesin de ışık tutacağını söyledi.
Pandemi, dünya ekonomisinde yaşananlar ve ihracat yaptıkları çatışma bölgelerindeki gelişmeler nedeniyle kurulun çok fazla bir araya gelemediğinden bahseden Özdemirel, “Engin deneyim ve bilgi birikimi olan sanayicilerimizle bundan sonraki süreç içerisinde, Eskişehir sanayisine daha doğru yön verebilme adına, daha çok bir araya gelmek istiyoruz. Görüş ve önerilerinizle kurulumuzu nasıl efektif hale getiririz, nasıl işlevsellik kandırırız, bunların beyin fırtınalarını yapmak istiyoruz. Dileriz bundan sonraki süreçlerde sıklıkla fakat daha interaktif daha üretken daha proje üreten bir yanımız söz konusu olur” yorumunda bulundu.
Yapılan açılış konuşmalarından sonra ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın, Eskişehir sanayi yapısı ve gelişmeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrası ise Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri fikirlerini paylaştı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR SANAYİSİNİ BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin