featured

ESKİŞEHİR DİJİTAL SEKTÖRÜ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

service
Eskişehir’in dijital geleceğine ve vizyonuna katkı sunmak için Eskişehir Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen “Eskişehir Dijital Dönüşüm Kümelenmesi Hizmet Sektöründe Uluslararası Rekabet Gücünün Artırılması HİSER Projesi”nde çalışmalar hızlandı. Pandemi nedeniyle zorunlu olarak ara verilen proje, Eskişehir’in dijital sektörüne yön veren firmaların bir araya gelmesiyle yeniden ivme kazandı.
Bu kapsamda HİSER Projesi Değerlendirme toplantısı ESO 8. Meslek Komitesi Başkanı ve proje yürütücüsü Mehmet Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi.
Dijital sektörü bir araya getiren toplantı sonrası bilgi veren Taşkın, “Daha önce yapılan faaliyetlerimiz gerçekleştirdiğimiz istişarelerde değerlendirdik ve yine yurtdışı iş birliklerine yönelik alınan eğitimleri tartışma fırsatımız oldu. Ayrıca Brüksel’de uluslararası katılımla yapılacak ‘Proje Pazarı’na Eskişehir’i temsil etmek için yapılabileceklerimizde masaya yatırdık. Değerlendirdiğimiz bir diğer konuda İngiltere ve Almanya pazarına yönelik projeler geliştirme üzerine odaklandık. Bu konuda Eskişehir Sanayi Odamızın ‘Dış Ticaret İstihbarat Servisi’ ile ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Başka ülke pazarlarına yönelik fizibilite çalışmalarını da hızlandıracağız. Hedefimiz de Eskişehir’de geliştirdiğimiz ileri teknoloji ürünleri birçok ülkeye ihracat etme ve hizmet sektörümüzün uluslararası rekabet gücünü arttırmaya yönelik projeler var.” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESKİŞEHİR DİJİTAL SEKTÖRÜ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin