featured

EOSB’NİN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

service
Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’nin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdindeki yoğun girişim ile Eskişehir OSB Başkan Vekili aynı zamanda OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Metin Saraç’ın OSBÜK’deki girişimleri sonucunda OSB’lerdeki firmaların büyük çoğunluğunu kapsayacak şekilde doğalgaz fiyatlarında önemli indirime gidildi.
Müjde konusunda bir açıklama yapan Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli “Organize Sanayi Bölgelerinde üretim yapan, ancak yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküpün altında olmasına rağmen Kademe-1 yerine daha yüksek fiyatlı olan, Kademe-2 tarifesinden doğalgaz kullanan sanayi tesislerinin mağduriyetleri yaptığımız yoğun girişimlerimiz ve temaslarımız sonrasında ortadan kaldırıldı” dedi.
Başkan Küpeli “Eskişehir OSB olarak yoğun girişimlerimiz sonucunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve BOTAŞ ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 Mayıs’tan itibaren; OSB’lerimizde yıllık 300 bin m³ altında doğalgaz tüketen sanayicilerimiz Kademe-2 yerine, daha ucuz olan Kademe-1 tarifesinden yararlanmaya başlayacaklar. Eskişehir OSB’deki firmaların %92’si bu kapsamda olduğu için yeni indirimli fiyatlardan doğalgaz kullanacaklar ve enerji maliyetlerinde ciddi bir düşüş yaşanacak. Böylece yıllık 300 bin metreküpün altında doğalgaz tüketen OSB’deki sanayicilerinin mağduriyetleri de ortadan kalkmış oldu. Sanayicimize hayırlı olsun. Eskişehir OSB Yönetimi olarak sanayicilerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için her zaman yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EOSB’NİN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin