featured

DİJİTALLEŞMEYE 90 BİN AVRO KADAR DESTEK

service
Change2Twin (Dijital İkiz) Projesi Tanıtım Toplantısı Eskişehir Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Change2Twin Projesi’nin, Dijital İkiz Çözümleriyle üretim yapan işletme ve fabrikaların dijitalleşme süreçlerini desteklemek için tasarlanmış bir Avrupa Birliği programı olduğunu ifade eden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yazıcı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Uğur Yayan program hakkında bilgi verdiler.
Change2Twin Dijital İkiz AB projesi açık çağrısının, şirketlerin küresel rekabet gücünü önemli ölçüde artırmalarına olanak tanıyan Dijital İkiz çözümleri sağlayarak KOBİ’lerin ve Orta Ölçekli Şirketlerin dijitalleşme süreçlerinde yardımcı olmak için oluşturulduğunun ifade edildiği toplantıda şu detaylar paylaşıldı;
“KOBİ’ler ve Orta Ölçekli Şirketler, 10.000 Euro’ya kadar bir dijital ikiz değerlendirme raporu için çok hızlı ve kolay bir şekilde başvurabilir ve dijitalleşme potansiyellerinin kapsamlı bir analizini ve dijital ikiz dağıtımları için kullanıma hazır bir reçete alabilirler. Açık Çağrı’yla başvuruda kazanılacak fırsatlar ise Uzman bir DIH’den analiz ve uygulama önerisi, Dijitalleşme potansiyelinin doğru analizi, Dijital ikiz ile elde edilebilen iyileştirmeleri detaylandıran tarif, bu fon sayesinde oluşturulacak dijital ikiz reçetesinin gerçekleşebilmesi için ayrıca 90.000€’ya kadar Change2Twin tarafından finansal destek elde etme imkânı sağlanacak.”
Etkinlik sonunda Prof. Dr. Ahmet Yazıcı ve Dr. Uğur Yayan katılımcıların sorularını cevaplandırdı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DİJİTALLEŞMEYE 90 BİN AVRO KADAR DESTEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin