featured

VALİ AYYILDIZ, LGS’DE DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

service
Vali Erol Ayyıldız 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavda %0,25’lik dilime giren 26 öğrenciyi çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.
Valilik Toplantı Salonunda yapılan ödül törenine Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün üst düzey yöneticileri ile öğrencilerimizin aileleri katıldı.
05 Haziran 2022 tarihinde Türkiye genelinde uygulanan 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava ülke genelinde 1.031.799 öğrenci katıldı. Eskişehir okullarından da 9 bin 347 öğrenci sınava katılım gösterdi. Sınava 48 farklı ilden katılan 193 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. İlimizden Özel Atayurt Ortaokulu öğrencisi Arda Rüzgar Ergölen ile Özel Eskişehir Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Melis Güven soruların hepsini doğru yanıtlayarak tam puan aldı.
Ödül töreni öncesinde konuşan Vali Erol Ayyıldız, “Bizleri gururlandıran ve bayram sevinci yaşatan gençlerimiz, onların anne ve babaları, başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere eğitim camiamızın çok değerli müdürleri ve neferleri sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle şahsım adına bizi bu anı yaşatan öğrencileri tebrik ediyorum. Eskişehir için eğitimin başkenti diyoruz, eğitim neyse Eskişehir’de budur diyoruz. Şimdi canlı bir örneğini yaşadığımız bu olay eğitim faaliyetlerimizin bir göstergesi ve sonucudur. Her ilin merkezine aldığı bir faaliyet vardır. Eskişehir’inde diğer güzellikleri yanında birinci önceliğimize eğitimi alıyoruz. Bunun canlı kanıtı olarak öğrencilerimiz şu anda bize bu sevinci yaşatıyorlar. Bu güzelliği Eskişehir’de idareci olarak hepimize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi yetiştirme noktasında gecesinde gündüzünde katkı sunarak bu sonuca ulaşmamızı sağlayan anne ve babalarımıza da teşekkür ediyoruz. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Eğitim camiamızın yöneticileri ile tüm öğretmenlerimize ilimizde bu güzelliği yaşattıklarından dolayı da hassaten teşekkür ediyorum. Eğitimin en güzel örneklerini yaşatarak Ülkemizin ve Eskişehir’in geleceğine çok güzel emanetler bırakıyoruz. Böylece geleceğimizin daha güvenli ve daha iyi olacağını hissediyoruz. Klasik bir deyimle öğrencilerimiz yarının büyükleri ve ülkemizin yöneticileridir. İleriyi görmek iyi idareciliğin yanı sıra yetişme tarzıyla da önemlidir. Geleceği bugünden görmek önemlidir. Bunun değişik örnekleri var ama bunun en güzel örneği eğitimdir. Geleceği eğitimde bugünde yaşatırsanız aslında geleceğe şimdiden sahip oldunuz demektir. Böylece emsallerinizle diğer ülkelerden bir adım önde olmuş olursunuz. Şu anki başarı bana bunu hissettiriyor, yani biz şimdiden geleceğe sahip olduk. Bize bu güzel anı yaşattıklarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Ödül töreni öğrencilerimize çeşitli ödüllerin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
VALİ AYYILDIZ, LGS’DE DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin