featured

UZAY BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ

service

2022 yılını “İklim Değişikliğine Uyum Yılı” ilan eden ESTÜ, bu kapsamda fidan dikim faaliyetlerine devam ediyor. Sosyal Sorumluluk ve Bilimi Sevdirme Komisyonu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü iş birliği ile ilki Mühendislik Fakültesi’nde yapılan fidan dikim seferberliğinin ikinci etabı, 8 Nisan 2022 Cuma günü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde yapıldı. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi binası arkasında gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Çabuk, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Enis Turhan Turgut, Park ve Bahçeler Müdürü Akın Akman, Sosyal Sorumluluk ve Bilimi Sevdirme Komisyonu Başkanı Araş. Gör. Dr. Şura Toptancı’nın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve personel katıldı.

Etkinlik kapsamında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından fidan dikimi yapıldı. Dikim sonrasında öğrencilere sertifika takdim edildi.

13 Nisan 2022 Çarşamba ve 15 Nisan 2022 Cuma günü diğer fakülte ve meslek yüksekokullarında yapılacak olan Fidan dikim seferberliği sayesinde ESTÜ kampüsleri geleceğe yeşil bir miras bırakmış olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
UZAY BİLİMLERİ ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin