featured

TAZELEME ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ UZAY YOLCULUĞUNA ÇIKTI

service
Anadolu Üniversitesi iş birliği ile faaliyetlerini sürdüren Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, Astronomi ve Uzay Bilimi Dersi kapsamında ders sorumlusu Avukat Serhat Kaşıkara ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Bilim ve Kültür Parkı Sabancı Uzay Evi’ni ziyaret etti. Öğrencilerin keyifli zaman geçirdiği etkinlikte Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü Kurucusu ve Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Emre Birinci de yer aldı.

Dr. Öğr. Üyesi Birinci: ‘‘Buradaki amacımız teorik derslerimizde öğrettiğimiz bilgileri görselleştirmek’’

Etkinliğe dair görüşlerini paylaşan Dr. Öğr. Üyesi Emre Birinci şunları söyledi: “Birinci sınıf öğrencilerimize “Astronomi ve Uzay Bilimi” dersi de dâhil olmak üzere birçok ders veriyoruz. Bugün de öğrencilerimizin yaklaşık 7 haftadır Astronomi ve Uzay Bilimi Dersi kapsamında gördükleri eğitimin sonunda ders sorumlusu Avukat Serhat Kaşıkara’nın organize ettiği etkinlikte Uzay Evi’ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz bu sayede teorik olarak aldıkları eğitimi görselleştirme fırsatı buldular. Bu kapsamda dönem boyunca bilgi birikimini bizden esirgemeyen ders sorumlumuz Serhat Kaşıkara’ya Tazelenme Üniversitesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, gösterinin ilk kısmında yıldızlar hakkında ikinci kısmında ise gezegenler ve uzay araçları hakkında bilgiler aldılar. Etkinlik, Ömer Ayyıldız’ın öğrencilerden gelen soruları yanıtlamasının ardından son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TAZELEME ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ UZAY YOLCULUĞUNA ÇIKTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin