featured

SİVRİHİSAR’DA ÖĞRETMENLERE ÖZEL KUTLAMA

service

Sivrihisar Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki okullarda hizmet veren tüm okul idarecileri ile öğretmenleri kutlama programında bir araya getirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programında konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ “Çocuklarımıza hayal kurmayı öğreten ve hayallerine ulaşabilmeleri yolunda yol arkadaşı ve ilham kaynağı olan siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.

Sivrihisar Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik Öğretmenler Günü Kutlama Programına ev sahipliği yaptı. Programa ilçe Kaymakamı Hüseyin SAYIN,  Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan BOZKURT,  tüm kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programında konuşma yapan Belediye Başkanı Hamid YÜZÜGÜLLÜ “Çocuklarımıza hayal kurmayı öğreten ve hayallerine ulaşabilmeleri yolunda yol arkadaşı ve ilham kaynağı olan siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi ancak eğitim ve öğretim ile mümkün olabilir. Bu nedenledir ki Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Başta Başöğretmen Atatürk ve eğitim yolunda şehit düşen öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bugün burada bulunan, ilçemizde görev yapmakta olan tüm öğretmenlerimize bilgi ve tecrübeleri ile Sivrihisar’a kattıkları değer için tüm Sivrihisarlılar ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programında adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Şehit öğretmenler adına, ilçede öğrenim gören öğrenciler tarafından oratoryo gösterileri yapılması akabinde, emekli öğretmenleri temsilen emekli öğretmen Hasan Hüseyin KILINÇ kürsüde söz aldı. Sivrihisar’daki öğrencilerin, öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlamaları ardından program müzik dinletisi ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SİVRİHİSAR’DA ÖĞRETMENLERE ÖZEL KUTLAMA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin