featured

SABİHA GÖKÇEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN ANLAMLI İKİ BİRİNCİLİK DAHA

service

Hava ve uzay endüstrilerinde toplumsal cinsiyet dengesi geliştirilmesi amacını paylaşan gönüllü kişiler, topluluklar, kurum ve kuruluşlar tarafından belirlenen standartlara uyularak Dünya genelinde düzenlenen etkinlikler Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (Institute for Woman of Aviation Worldwide,  iWOAW Jürisi tarafından değerlendirilerek ödüllendirilmektedir.

Bu yıl 7-13 Mart 2022 arasında dünya genelinde düzenlenen WOAW22 etkinliklerine ilimiz Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de yaptıkları etkinlikler ile  En İyi WOAW Video çeken     ( Kameraman)  ve Tek Fotoğrafta En Fazla Pembe Kâğıt Uçaklı İnsan kategorilerine katılmışlardır.

Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (Institute for Woman of Aviation Worldwide, iWOAW) koordinesinde Dünya genelinde düzenlenen 2022 Yılı Ödülleri geçtiğimiz gün açıklandı.

Öğretmenlere, Profesyonellere ve Meraklılara Yönelik Ödüller Kategorisinde ( Awards For Teachers, Professionals, & Enthusiasts )

Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eskişehir, Türkiye

“En İyi WOAW Video çekeni” alanında ( Best WOAW Videographer ) 1. lik ödülünü kazanmıştır.

https://youtube.com/shorts/Sc-kSPwFPMM?feature=share

Yine aynı yarışmanın  “Tek Fotoğrafta En Fazla Pembe Kâğıt Uçaklı İnsan” ( Most People With Pink Paper Planes İn One Photo ) Kategorisinde de 1. Lik ödülünü kazanmıştır.

Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlhami CAN  Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında düzenlediğimiz “Pembe Kâğıttan Uçak Uçurma” etkinliğimize katılarak fotoğraf ve video çekimlerimize dahil olan  İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin KAKIRMAN’a, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper ÇABUK’a, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur USANMAZ’a, Havacılık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferhan ŞENGÜR’e, Prof. Dr. Hikmet KARAKOÇ’a, TEI İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Yeliz ÇETİNKAYA’a Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi adına teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SABİHA GÖKÇEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN ANLAMLI İKİ BİRİNCİLİK DAHA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin