featured

ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

service

Açıköğretim Sistemi yeni mezunlarını uğurlamanın gururunu yaşıyor. Bu kapsamda Türkiye’nin ve dünyanın pek çok yerinden eğitim alma fırsatı bulan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrencileri sıra dışı hikayeleriyle de ilgi odağı oluyor.

Mezun Öğrenci Pekel, altıncı üniversitesini bitirdi

Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Tarım Teknolojisi, Medya ve İletişim, Emlak Yönetimi ve son olarak Aşçılık programları ile altıncı üniversitesini bitiren 70 yaşındaki Cemil Naci Pekel üniversite hayatını çok sevdiğini belirterek şunları söyledi: “Hayatımın her alanında okumayı ve kendimi geliştirmeyi çok sevdim. Farklı disiplinlerden eğitimler almak beni çok mutlu ediyor. Bu konuda bana her zaman destek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine teşekkür ederim.”

Mezun Öğrenci Çakıtlı: “Açıköğretim benim için bir fırsat oldu”

74 yaşındaki emekli öğretmen İnayet Çakıtlı ise mezun olma sevincini şu sözlerle dile getirdi: “Küçük yaşlarımdan beri Uluslararası İlişkiler Bölümünü okumak içimde bir tutkuydu ama şartlar beni öğretmenlik mesleğine yönlendirdi. Yıllarca öğretmenlik yaptım. Sonra kızımı bu bölüme teşvik ettim ve o okudu. Emekli olduktan sonra ise içimde ukde kalan bu dileğimi gerçekleştirmek istedim. Ülkemizin temsili söz konusu olan Uluslararası İlişkiler Bölümüne kaydoldum. Zevkle okuduğum bölümde Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinin sağladığı canlı destek dersleri ve e-kampüs içerikleri, bölümümü detaylı bir şekilde öğrenmeme yardımcı oldu.  Öğretmenlerimin desteği ile de öğrenme sürecim kolaylaştı. Okul bittiği için üzülüyorum ama mezun olduğum için de bir yandan seviniyorum. Sağlığım elverirse bir bölüm daha okuyacağım.”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin