featured

ÖĞRENCİLERE YEMEK DESTEĞİNE YENİ YERİNDE YOĞUN İLGİ

service

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti yeni dönem ile birlikte kaldığı yerden devam ediyor. “Gel beraber olsun” sloganı ile sunulan ve geçtiğimiz dönem 20 binden fazla öğrencinin yararlandığı hizmete, yeni yerinde de ilgi yoğun oluyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yeni dönemde yeni yerinde öğrenciler ile buluşmaya başladı.

Öğrencilere, hafta içi her gün Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanmaya yeni dönemde de devam ediyor.

Başkan Ataç: Gençlere destek çok önemli

Ataç da öğrencilere sunulan ücretsiz yemek hizmetinin, ağırlaşan ekonomik kriz ortamında büyük önem taşıdığını belirtti. Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin ülkenin geleceği olan gençlere katkı sunabilmek adına tüm olanakları ile çaba göstereceğini sözlerine ekledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın talimatı ile 3 Ocak 2022’de başlayan ve 10 Haziran 2022’ye kadar süren ücretsiz yemek hizmeti, geçtiğimiz dönem gençlerden büyük beğeni toplamıştı.

Sabahları çorba ikramı

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, öğrenciler için 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde hafta içi her sabah 08.30-10.30 saatleri arasında gerçekleştirilen çorba ikramının da devam ettiğini kaydetti. Öğrenciler, Yılmaz Büyükerşen Bulvarı No: 144 adresinde bulunan merkezden, bardakta yapılan çorba ikramından bu dönemde de faydalanabiliyor.

İkramdan yararlanan üniversiteliler de ekonomik şartların giderek ağırlaştığı günümüzde, yapılan hizmeti çok yararlı bulduklarını ifade ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRENCİLERE YEMEK DESTEĞİNE YENİ YERİNDE YOĞUN İLGİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin