featured

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜNDOĞAN’A ZİYARET

service
Mahmudiye Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ortak olduğu Erasmus+ KA229 ‘The Future of Europe; Young People’ adlı projesinin tanıtma ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarete proje yürütücüsü Sevgi Canlı Palabıyık, Okul müdürü Cemil Aşır, öğretmen Mehmet Güneş ve öğrenciler katıldı.
Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımızla birlikte geleceği de emanet ettiğimiz emekçi öğretmenlerimizi ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ortaklığında yer aldığı The Future of Europe; Young People adlı proje için tebrik ediyorum. Mahmudiye’yi temsil ettikleri için kutluyorum. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz ” diye konuştu.
Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cemil Aşır;” Okulumuz Mahmudiye Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortak olduğu Erasmus+ KA229 ‘The Future of Europe, Young People’ adlı projemizin tanıtma ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Mahmudiye Belediyesini ziyaret ettik. Türkiye, İtalya İspanya ve Yunanistan’dan katılan proje ortaklarımız ile Avrupa Vatandaşlığı konulu proje etkinliklerine katılım sağlandı. Başkan Gündoğan’a bizi misafir ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜNDOĞAN’A ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin