featured

ODUNPAZARI YAZ OKULLARI SONA ERDİ

service
Her sene açtığı yaz okullarıyla yüzlerce öğrenciye spor yapma imkânı tanıyan Odunpazarı Belediyesi’nde, 2022 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi. Futbol, Taekwondo, Voleybol ve Basketbol branşlarında gerçekleştirilen Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreninde Hamamyolu’nda öğrencilerle bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Türkiye’nin geleceği zeki, çevik ve ahlaklı sporcularla kurtarılacak” dedi.
Futboldan taekwondoya; voleyboldan basketbola kadar birçok branşta faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açtığı ‘Yaz Spor Okulları’ ile öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmesini sağladı. 2010-2015 doğumlu öğrenciler, yaz tatilleri boyunca Mehmet Terzi Spor Salonu ve Hasan Doğan Spor Tesislerinde antrenmanlarını gerçekleştirdi. 700 öğrencinin eğitim gördüğü Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle sona erdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaz spor okulları kapanış törenleri kapsamında Hamamyolu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Kurt ve öğrenciler Hamamyolu’nda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından da Kocakır Piknik alanında sertifika töreni düzenlendi. Veliler ve Spor Yaz Okulu öğrencilerinin katıldığı sertifika töreninde, öğrencilere sertifikaları takdim edildi.
“SİZE GÜVENİYORUZ”
Yaz Spor Okulları ile ilgili konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çocuklara derslerini ihmal etmemelerini ve sporu bırakmamalarını tavsiye etti. Türkiye’nin geleceğinin zeki, çevik ve ahlaklı sporcularla kurtarılabileceğini vurgulayan Başkan Kurt, “İçinizde yarın milli olacak pek çok sporcu var. Buna inanıyorum. Sporu bırakmayın, ama derslerinizi de ihmal etmeyin. Okulda da sporu devam ettirin. Türkiye’nin geleceğini zeki, çevik ve ahlaklı sporcularla kurtarabiliriz. Size güveniyoruz” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ODUNPAZARI YAZ OKULLARI SONA ERDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin