featured

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİ İŞ BİRLİKLERİ

service
Eskişehir Sanayi Odası (ESO), TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi (EMO) ile “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzaladı.
Eskişehir Sanayi Odası ev sahipliğinde, Elektrik Mühendisleri Odası’nın katılımıyla Eskişehir’in gelişimi için ortak yürütülebilecek çalışmalar değerlendirilirken, Eskişehir sanayisi ve eğitimin gelişimine yönelik yapılabilecekler ile ESO Akademi hakkında fikir alışverişleri yapıldı.
ESO’da gerçekleşen protokol töreninde, ESO’nun Mesleki Eğitim Merkezi olan ESO Akademi’de; istihdama katkı sağlamak amacıyla EMO tarafından eğitim faaliyetlerinin düzenlemesinde anlaşmaya varıldı.
İmza töreni öncesinde konuşan ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Genç işsizliği ve mesleksizlik sorunlarının çözümüne katkı sunabilmek için ESO Akademi’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda sanayimizin ihtiyaç duyduğu mesleki personellerin yetiştirilmesinde Eskişehir Elektrik Mühendisleri Odamızla güçlü iş birlikleri kurarak, onların da katkılarıyla hepimizin sorunu olan bu konuya çözüm getirmek için çalışacağız.” dedi.
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kelleci ise, Eskişehir’in sorunlarını çözüme kavuşturmak için Odalarla birlik içinde hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Kelleci, “Tecrübe ve bilgi birikimi paylaşımlarımızı yaptık. Bu iş birliği ile ESO Akademi sayesinde düzenlenecek eğitimlerle gençlerimizi iş hayatına ESO ile birlikte hazırlayacağız. İmzaladığımız protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” diye konuştu.
İmza Törenine, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EMO Başkanı Ender Kelleci, EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şakar, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Rallas, Ahmet Özdemirel, EMO Yönetim Kurulu Yazman Üye Salih Eğerci, Sayman Üye Özcan Özdemir, Şube Teknik Görevlisi Emre Fidan katıldı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MESLEKİ EĞİTİMDE YENİ İŞ BİRLİKLERİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin