featured

MATEMATİK KURSUNA ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ

service

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde düzenlenen 38 farklı branştaki eğitim çalışmaları devam ederken, ücretsiz olarak gerçekleştirilen matematik kursu çocuklardan ilgi görüyor.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile hem gençlerin hem çocukların gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilen yeni dönem eğitimleri de 38 farklı branşta devam ediyor. Bu kapsamda 3’üncü, 4’üncü, 5’inci, 6’ncı, 7’nci, 8’inci sınıf ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ücretsiz olarak düzenlenen matematik kursu da ilgi görüyor. 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitimler, çocukların derslerine yardımcı oluyor. Tamamen ücretsiz olarak haftada 1 gün gerçekleştirilen kurslarda her seviye matematik eğitimi veriliyor. Eğitimlerden yararlanan öğrenciler de ücretsiz olarak sağlanan imkanlardan dolayı memnun olduklarını ifade ediyor.

Gençlik Merkezleri’nde Merkezlerde düzenlenen eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, Twitter/@esktgm) Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MATEMATİK KURSUNA ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin