featured

LİSELİ GENÇLERDEN ÜNLÜCE’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

service

Eskişehir Fatih Fen Lisesi Mun Kulübü (Model Birleşmiş Milletler) öğrencileri ”EFFLMUN 22” konferansına sunduğu katkı nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Eskişehir Fatih Fen Lisesi Mun Kulübü (Model Birleşmiş Milletler) öğrencileri ve danışman öğretmeni Reyhan Bilgili’yi ağırladı.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirilen Eskişehir Fatih Fen Lisesi Model Birleşmiş Milletler Konferansı ”EFFLMUN 22” ile ilgili bilgi veren öğrenciler, Ünlüce’ye etkinliğe verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Reyhan Bilgili, 3 gün boyunca 12 oturumun gerçekleştiği konferansta, il içi lise seviyesindeki 13 farklı okuldan öğrenciler ve danışman öğretmenleriyle birlikte 350 katılımcının yer aldığını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de, Bilgili ve öğrencileri etkinlik için gösterdikleri çaba nedeniyle kutlarken, eğitime ve bilime olan desteklerinin her zaman süreceğini kaydetti.

Ziyaret sonunda Bilgili ve Fatih Fen Lisesi öğrencileri etkinliğe sunduğu destek nedeniyle Genel Sekreter Ünlüce’ye teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
LİSELİ GENÇLERDEN ÜNLÜCE’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin