featured

KENDİNİ KEŞFET HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİR

service

Gençlerin yeni buluşma noktası Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi, “Kendini Keşfet” atölyesi ile gençlere farklı bir deneyim yaşattı. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bölgesindeki öğrenciler ve gençlerden gelen yoğun talepler üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi, düzenlediği etkinliklerle gençlerden büyük ilgi görüyor.

Birçok sosyal imkanın yer aldığı merkezde seminer, söyleşi ve atölyeler ile farkındalık yaratan Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi son olarak Psikolojik Danışman-Sosyal Girişimci Zümrüt Çalışkan tarafından düzenlenen, “Kendini Keşfet” atölyesine ev sahipliği yaptı.

Herkes İçin Psikolojik Destek” ekibiyle birlikte gerçekleştirilen atölyeye değinen Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri gençlerin, “Hayattaki amaçları, motivasyonları ve ideallerinin farkındalığını oluşturmak, kendi hayat hikayelerini gözden geçirerek onlara yeni bir bakış açısı yaratmak” için özel bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Atölyenin içeriği hakkında bilgi veren Psikolojik Danışman-Sosyal Girişimci Zümrüt Çalışkan ise, “Katılımcıların hayallerini, umutlarını, kendileri ve evren ile olan ilişkilerini fark etmeleri çok önemli. Bu atölye keşif ile birlikte kendileri ile ve hayat ile barışık olma noktasında hangi adımları atacaklarını keşfetmelerini amaçlayan, aynı zamanda kişilerin kendi hedefleri ve farkındalıklarını nasıl eyleme düşebilecekleri konusunda ilk adımı atmalarını hedefleyen, yaratıcı drama ve psikoloji metotları ile desteklenen bir grup atölyesidir” dedi.

Gençler atölyeden büyük keyif aldıklarını belirterek kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri, gençlere yönelik düzenlenecek zengin içerikli etkinliklerle çalışmaların artarak süreceğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KENDİNİ KEŞFET HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin