featured

İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEYEN ÜNİVERSİTE

service

Anadolu Üniversitesi’nin laboratuvar ve stüdyo hizmetleri kapsamında, Üniversite birimlerinde bulunan laboratuvar, çeşitli cihaz ve stüdyolar araştırmacılara ve sanayiye de hizmet edecek. Laboratuvar ve Stüdyo Hizmetlerinden faydalanmak ve ortak iş birliği geliştirerek Ar-Ge ve inovasyon alanında birliktelikler kurmak isteyen katılımcılara Anadolu Üniversitesinin nitelikli, modern ve donanımlı laboratuvar ve stüdyoları hizmet verecek.

İnovasyon ve girişimciliği destekleyen Üniversite

Anadolu Üniversitesi’nde son yıllarda sosyal bilimlerden sağlık bilimlerine; araştırma, geliştirme, inovasyon ve girişimcilik alanlarında pek çok çalışma gerçekleştirildi.  ARİNKOM TTO ve Anadolu Üniversitesinin koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda öne çıkan hususlar; projeler, üniversite-sektör iş birlikleri, fikri hakka konu çalışmalar ve girişimcilik temaları altında devam etti. Anadolu Üniversitesi pek çok şekilde sanayi-üniversite iş birliğine katkılar sunarken diğer yandan araştırmacıları desteklemeyi de sürdürüyor. Bu kapsamda Anadolu Üniversitesinin laboratuvar ve stüdyo hizmetleri de ülkemiz araştırmacıları ve sanayisinin hizmetinde olacak.

Çok sayıda laboratuvar, stüdyo ve birim ortak çalışmaya hazır

Anadolu Üniversitesi bünyesinde pek çok laboratuvar, stüdyo, merkez ve birim bulunuyor. Son derece titizlikle geliştirilen ve hem ülkemiz hem de tüm insanlık yararına aktif çalışan söz konusu birimler araştırmacılardan ve sanayiden ortaklarını bekliyor. Bu kapsamda hizmet veren laboratuvar ve stüdyolar şu şekilde:

Eczacılık Merkez Laboratuvarı, Farmakognozi Anabilim Dalı Araştırma Laboratuvarı, Borsa İstanbul Uygulama ve Finans Simülasyonu Laboratuvarı (BİSTLAB), Deney Hayvanları Araştırma ve Uygulama Birimi, Bitki, İlaç ve Bilimsel Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (BİBAM), Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLKOM), Ses Bozuklukları Laboratuvarı, Aletsel Değerlendi̇rme Laboratuvarı 1-2, DIR- Floortime Uygulama Odası, Uygulama Mutfağı, Motion Capture Stüdyosu, Pediatrik Odyoloji Klinikleri 1-2, Kulak Kalıp İmalatı, İ3 Kameralı Full HD TV Stüdyosu, Bireysel Kurgu Odaları (14 Adet), Kurgu Laboratuvarı, ARİNKOM TTO, Anaç Ön Kuluçka ve Kuluçka Merkezi.

Anadolu Üniversitesi tarafından sağlanan laboratuvar ve stüdyo hizmetlerine ilişkin detaylı bilgiye https://www.anadolu.edu.tr/arastirma/paylasimli-laboratuvar-ve-studyo-hizmetleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEYEN ÜNİVERSİTE

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin