featured

İKLİM SÖZCÜLERİ İLETİŞİM ATÖLYESİNDE BULUŞTU

service

Tepebaşı Belediyesi’nin iklim değişikliği ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği, “Tepebaşı İklim Sözcüleri” programı devam ediyor. İklim Sözcüleri son olarak İklim İletişim Atölyesi’ne katıldı.

Tepebaşı Belediyesi, insan ve çevre odaklı bir belediyecilik anlayışı ile kurum bünyesinde yürüttüğü iklim çalışmaları ve kurumsal yapılanması ile sürdürülebilir ve iklim dostu bir ilçe inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İklim Sözcüleri eğitim programı kapsamında son olarak İklim İletişim Atölyesi gerçekleştirildi. Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Nezih Orhon katıldı. Orhon katılımcılara, İklimi Anlamak ve İklim ile Yüzleşmek adlı sunum gerçekleştirdi. Kişisel karbon ayak izi etkinliği de yapılan etkinlik, katılımcıların da dahil olduğu görüş alışverişi ile son buldu.

Tepebaşı İklim Sözcüleri programı kapsamında online olarak gerçekleştirilen eğitim çalışmaları, Tepebaşı Belediyesi’nin, “tepebasibld” adlı Youtube kanalından izlenebiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İKLİM SÖZCÜLERİ İLETİŞİM ATÖLYESİNDE BULUŞTU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin