featured

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

service

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalığın Artırılması Eğitimi” Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.

 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin personele yönelik eğitim faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalığın Artırılması Eğitimi” Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.

Eğitime Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Cengiz Özdemir, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Erdal Yavuz ile belediye personelleri katıldı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından verilen eğitimlerde, çağımızın en büyük sorunlarından başta uyuşturucu olmak üzere bağımlılığa karşı yapılması gerekenler konusunda detaylı sunumlar gerçekleştirildi.

Eğitimlerde görevli personelin uyuşturucu madde ve kullanıcı profilini tanıması adına ‘en iyi narkotik polisi anne, narkorehber’ gibi başlıklarda da detaylı bilgilendirme yapıldı. 2 gün süren eğitimlerde 4 grup halinde 345 personele eğitim verilerek bağımlılık konusunda farkındalık sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin