featured

BİLİM DENEY MERKEZİ VE SABANCI UZAY EVİ GÖSTERİLİ BİLİM TURU

service

Çocukların erken yaşta bilimle tanışmalarına fırsat veren Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, ilkokul 3. ve 4. Sınıflar için yeni bir tur programı düzenliyor.

Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, gösterili bilim turunda 3. ve 4. Sınıf öğrencilerini okul programlarına uygun olarak bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştırıyor. Program, 20-40 kişilik gruplar için ilkokul 3.ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, basınç ve doğa olayları temalarını içeriyor. Gösterili bilim turunda çocuklar yaparak, yaşayarak, eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyor.

Programa katılmak için 444 8 236 ve 0534 011 72 78 numaralı telefonlardan tur için rezervasyon yaptırılabileceğini belirten Bilim Deney Merkezi yetkilileri, çocukların fen ve bilime olan ilgilerini arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek, tüm 3. ve 4. sınıf öğrencilerini öğretmenleriyle birlikte Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evindeki yeni bilim turuna davet ettiler.

Gösterili bilim turuna ilk olarak katılan öğrenci grupları, “Gelecek Eskişehir’den Geçecek’ sloganı ile hizmete giren ve kendileri için çalışmalarını sürdüren Bilim Deney Merkezini şehre kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BİLİM DENEY MERKEZİ VE SABANCI UZAY EVİ GÖSTERİLİ BİLİM TURU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin