featured

BİLİM DENEY MERKEZİ TÜBİTAK PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

service

TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları çağrısı kapsamında, “Sınıf Öğretmenlerine Yönelik Tasarım Temelli Doğal Afet Eğitimi Uygulamaları-II” projesinin eğitimlerinin bir bölümü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi’nde gerçekleştirildi.

 

ESOGÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ahmet Oğuz Akçay’ın yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları çağrısı kapsamında, “Sınıf Öğretmenlerine Yönelik Tasarım Temelli Doğal Afet Eğitimi Uygulamaları-II” projesi devam ediyor.

Farklı illerden projeye katılan 24 sınıf öğretmeni, Bilim Deney Merkezi’nde bulunan proje konusu ile bağlantılı olan doğa olayları temalı deney aletleri ile doğal afetlere yönelik alınması gereken önlemleri uygulamalı olarak deneyimlediler.

Öğretmenler de su kirliliği ve küresel iklim değişikliğine yönelik farkındalık oluşturmak, çevreye olan davranışları ve sorumlulukları sorgulatmak amaçlı 5E modeli ile temellendirilmiş STEM etkinliği ile kendi ürünlerini tasarlayarak, Sabancı Uzay Evi’nde gösteri izleyerek eğitimi tamamladılar.

Proje yürütücüsü Doç. Dr. Ahmet Oğuz Akçay ev sahipliği nedeniyle, katılımcı öğretmenler ise öğrenmeyi eğlenceli, dinamik ve kalıcı hale getiren etkinlikler için Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi yetkililerine teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BİLİM DENEY MERKEZİ TÜBİTAK PROJESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin