featured

BAŞKAN YÜZÜGÜLLÜ, ÇOCUKLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

service

Sivrihisar’ın başarılı ve vizyoner Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü 7’den 70’e tüm Sivrihisar halkının gönlünde taht kurarken, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle de çocukların sevgilisi haline geldi.

Okulların açılması ile hiçbir ayrım yapılmaksızın, ilçede ki tüm okula yeni başlayan çocuklara ihtiyaçları olabilecek kırtasiye hediyeleri ile gidiyor.

İlçede ki eğitimciler ve veliler çocuklar ile tek tek ilgilenerek, sohbet eden Başkan Yüzügüllü’ye her fırsatta duydukları memnuniyetlerini iletiyor.

 

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü; Çocuklarımız ile bir arada okul heyecanlarına ortak olmak, onlardan hayallerini dinlemek büyük bir mutluluk. Sivrihisar Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz okul ziyaretlerimizi her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz.

Ziyaretlerimizde çocuklarımızın yanı sıra eğitimcilerimiz ve velilerimiz ile görüşme fırsatı buluyor, taleplerini dinliyoruz. Eğitim ve öğretime daima destek vermek istiyorum, onlar ülkemizin aydınlık yarınları olacaklar. Tüm çocuklarımızın başarılarla ve güzel anılarla dolu bir eğitim hayatı geçirmeleri temennisi ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemiz için yetişecek aydınlık bireyler adına hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN YÜZÜGÜLLÜ, ÇOCUKLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberim26 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin